Lidt om Decato Vine

Decato Vine har et ønske om at være din foretrukne vinspecialist. Derfor har vi et udvalg, du ikke ser så ofte. Vores vine kan meget sjældent købes i almindelige butikker, fordi de mange vine er specifikt udvalgt ud fra kvalitet, land og antallet af produktudgivelser


Undgå stress og lad Decato Vine give dig et kvalificeret bud på, hvilke vine der passer til netop din menu. 

For netop at gøre Decato Vine til din favorit har vi valgt at gøre det hele lidt lettere for dig, når du skal handle. 

Du kan nemt og bekvemt sende os din menu, så slipper du for at stresse rundt i butikker for at finde de helt rigtige vine der passer til den mad du servere for dine gæster. 

Decato Vine er et mindre firma, hvor min drøm som vinimportør er blevet til virkelighed. Baggrunden for at starte som vinimportør er passionen for vine, som jeg ønsker at dele med andre. Målet er at give gode oplevelser til mine kunder. Jeg er uddannet kok i 1999, og har været i restaurationsbranchen i 20 år. Som en overbygning har jeg valgt at tage uddannelsen som Sommelier.

I mit valg af vine har jeg lagt meget vægt på, at mine kunder får megen kvalitetsvin for pengene. Derfor er mine vine nøje udvalgt fra mindre vingårde, hvor bøndernes passion for vine er gået i arv igennem generationer. Vinene har på denne måde deres egne personlige historier.